iQood.com

Link toevoegen <klik hier>

Verplaatsen <klik hier>

Verwijderen <klik hier>

 

      

        Omhoog | Toevoegen | verplaatsen | verwijderen | Contact

 

 

 


Prominent


Prominent 

klachten

Ontevredenheid

Oplichting

agressieve verkoop

lokkertjes

 

misbruik

misleidend

agressieve verkoopmethode

waardeloos

gebakken lucht

oude mensen oplichten

oplichtersbende

 

onvriendelijk

 

 

http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=23562

http://www.trosradar.nl/douchedetail/bericht/prominent-zitcomfort//94fc51fa3c907198b7a28cb48c778afd/#reactions

Als manager van het Klant Contactcenter wil ik graag in contact komen met bovenstaande mensen. Ik verzoek u vriendelijk met ons in contact te treden. We kunnen dan met elkaar bespreken wat er volgens u niet goed is gegaan en proberen uw klacht op te lossen. U kunt Prominent bereiken op tel nr 0341-26 06 76 en vragen naar Gerwin Mulder of mailen naar gwmulder@prominent.nu


http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/aankoop-ongedaan-maken/

http://www.trosradar.nl/douchedetail/bericht/prominent-zitcomfort//95616e911535f11514a36c1a71d0026d/?tx_comments_pi1%5Bpage%5D=2

Als manager van het Klant Contactcenter wil ik graag in contact komen met mensen die niet tevreden zijn over de dienstverlening van Prominent. Wij verzoeken u vriendelijk met ons in contact te treden. We kunnen dan met elkaar bespreken wat er volgens u niet goed is gegaan en proberen uw klacht op te lossen. U kunt Prominent bereiken op tel nr 0341-26 06 76 en vragen naar Gerwin Mulder of mailen naar gwmulder@prominent.nu

 

 

Prijsvergelijking
Prominent
Peugeot
Prive

http://www.trosradar.nl/douchedetail/bericht/prominent/
Inzender: 

Seraphina Alleman

. Gepubliceerd op 08.01.08

 

Vorig jaar kocht ik bij de firma Prominent een ergonomische stoel. Het bedrijf komt aan huis en meet de stoel op. Ze zijn erg correct in hun benadering.

Ongeveer 2 maanden later werd mijn stoel thuisbezorgd. Helaas bleek al gauw dat de stoel niet geschikt was voor mij. Ik had meer klachten als ik er ingezeten had. Ik heb dit enige weken aangezien, omdat ik dacht dat mijn lichaam aan de nieuwe situatie moest wennen.

Maar dat was niet zo en ik belde met de firma Prominent. Een medewerker kwam langs en bevestigde mijn verhaal, de stoel is niet geschikt. Hij zou een aantal zaken veranderen en dan moest het goed komen.

Later werd ik gebeld door de heer van Olst, de directeur van het bedrijf en hij vroeg me wat er nu eigenlijk aan de hand was. Ik deed mijn verhaal en toen stelde hij voor dat ik een compleet nieuwe stoel ging uitzoeken. Het bedrijf heeft een showroom geopend in Hengelo en daar kon ik naar toe.

 

Ik heb dus nu een perfecte stoel. De firma Prominent verdient een warme douche.

 
Wij hebben twee jaar geleden twee relax stoelen gekocht.

Maar nu ontdekten wij onlangs dat bij één van de twee stoelen het leer aan de zijkant gebarsten is. Vervolgens hebben wij contact opgenomen met Prominent uit Nunspeet . Daarvan kregen wij te horen dat wij maar langs moesten komen om twee nieuwe stoelen uit te komen zoeken. Waarom twee zou je denken. Nou, omdat je anders al heel snel met een kleur verschil zit.

Voor deze goede service vinden wij dat Prominent uit Nunspeet een warme douche moet krijgen.

 

 

 

 

© 2023; iqood.com
Updated: dinsdag 03 januari 2023
Vragen of opmerkingen: webmaster@iqood.com

 

 

Link toevoegen <klik hier>

Verplaatsen <klik hier>

Verwijderen <klik hier>