iQood.com

 

 

Link toevoegen <klik hier>

Verplaatsen <klik hier>

Verwijderen <klik hier>

    

         Start | Services | Nieuws | Producten | tom.moesker@gmail.com | Toevoegen | verplaatsen | verwijderen | Contact | Zoeken | Feedback | Webwinkels | my.iqood@gmail.com

 


Q*2 - Zijn jullie een stel ,of zo? | Q*3 - Mijn beste vriend | Q*4 - Mijn vriendin | Q*5 | Q*6 | Filmpje | Q*1


 
Aan: tom.moesker@gmail.com (Geboortedatum: 3 oktober 1964)
CC: Programma Manager

 
Datum: 23-12-2023; Versie: 27/12/23

 
Q*1 : Mijn gesjeesde studievriendje

 

 

Tom Moesker,

 
Moet eigenlijk de eer aan mezelf houden. Maar die trek ik nu naar me toe. Zie het maar als een reactie! Om je duidelijk te maken hoe waardeloos je mij behandeld hebt. Verplaats je eens in mij.

 
1. ChatGPT: "Studievriendje, Misbruik, Keelpijn, Oud Vuil, Asociaal, Eerwraak ".

 
Wat heb jij je waardeloos opgesteld. Wat bezielde jou? Je weet wat ik bedoel? Nadat ik je het eindelijk vertelde, wist je zogenaamd van niets. In jouw situatie het ik het al lang door gehad. Er was ons beide naar gevraagd. Daarna ging je ineens heel anders met mij om. Jij nam het initiatief om met mij, in Amsterdam naar homo-kroegen te gaan. Ik zag daar de humor wel van in. Maar dat jij je bij mij, kijkend naar een lesbisch erotische film, ineens met je geslachtsdeel ging spelen, was al heel iets anders.

 
Bij jou thuis ging het veel verder. We bezochten met Sylvia jullie stamcafé. Een homo-kroeg. Het was er best gezellig. Jullie kenden iedereen. Een grote groep, werd door jullie uitgenodigd om bij jullie thuis te komen eten. Het was een kleurrijk gezelschap. In de kroeg hadden we al te veel gedronken. Ik tenminste wel. Op weg naar huis, hadden jij en ik, in de bus grote moeite om in de benen te blijven staan. We hadden enorm veel lol. Terwijl jij stond te koken en ook daarna, had ik een leuk contact met jullie kennissen en vrienden. Je belde Esther, de dochter van de vriend van je moeder, om ook langs te komen. Ze kwam speciaal voor mij, vertelde je me later. Jullie kroegvrienden kwamen allemaal tegelijk. Zo vertrokken ze ook weer. Daarna dronken en spraken jij en ik verder. Nadat je vrouw naar bed was gegaan en ik even weg was, lag jij jezelf ineens te bevredigen. Jezelf af te trekken. Of ik niet mee wilde doen, vroeg je mij. Of dat wel kon antwoordde ik. 'En Sylvia dan?''Geen probleem. Als die eenmaal in bed ligt, slaapt ze meteen en wordt ze niet meer wakker.' antwoordde jij. Dacht zelfs nog even na over geslachtsziekten. Wist ik veel wat jij allemaal deed. Jij nam het initiatief om elkaar oraal te bevredigen? Het was 100% jouw initiatief. Wat bezielde jou? Omdat je zo enorm geil was zei je nog. Waarom nu ineens? Waarom met mij? Waarom met een man? Je vertelde mij, zo lang ik jou kende, tot vervelens toe, hoe gek je wel niet op vrouwen was. Het was soms erg overdreven. Maar jouw gedrag was tegenstrijdig. Je gedroeg je als man, maar had ook vrouwelijk trekjes. Neem nu dat opmaken en je door mij eindeloos laten fotograferen. Je gaf me zelfs nog een duur fotoboek cadeau. Heb je nooit gedacht, waarom maakt Erik zoveel foto's van mij? Waar komt die drang bij hem toch vandaan? Ik en anderen wisten wel waarom.

 
Neem nou die volgende foto's van jou. Wat straal je daar nu in uit? Het ziet er niet echt mannelijk uit. Meer een beetje vrouwelijk. Een beetje nichterig. Een beetje androgyn. Die vrouwelijke kant van jou, sprak me erg aan. Raakte daar ook van in de war. Maar het was niet alleen dat. We hadden in het begin van onze studie erg veel contact. Deden veel dingen samen en spraken met elkaar over bijna alles. Soms leken we wel vriendinnen. Qua gedachten zaten we vaak op 1 lijn.

 


 
 

Laat die foto's maar eens aan Richard en Paul, jullie homoseksuele vrienden en huwelijksgetuigen, zien. Vraag hen eens wat ze zien? Wat heb je hen eigenlijk verteld? Heb nog veel meer van dit soort foto's. Je moeder en zus, deden er zelfs aan mee, om je als vrouw op te maken en te kleden. Jij vond het leuk om te doen. Jouw vrouwelijk kant, maakte je voor mij aantrekkelijker. Jij poseerde voor mij, opgemaakt als vrouw. Het was voor mij opwindend. Waar komt dit in jou, nu vandaan?
 

 

Begrijp nog steeds niet goed, dat ik er bij jouw thuis in meeging en niet zei, 'Waar ben jij in vredesnaam mee bezig? Dit is sinds een paar jaar, grensoverschrijdend gedrag.' Je vrouw was net naar bed, je was pas getrouwd en had net 2 kinderen gekregen en jullie bezochten ook al een relatietherapeut. Maar ik wilde het ook weleens proberen met jou. Had ook behoorlijk veel gedronken. Jij had ook wel een slok op. Je zei, 'als Sylvia in bed ligt, wordt ze niet meer wakker.' Niet dus. We werden betrapt. Maar daar gaat het niet over. Het gaat over jouw initiatief. Ik denk dat Sylvia het al lang aanvoelde komen. Ze vertrok die ochtend vroeg en wilde mij nooit meer zien, vertelde je mij. Je gaf mij ook nog de schuld. 'Ja dat zijn de risico's als je zulke dingen doet.', zei je. Zulke dingen doet? Wie begon dit nou? Wie nam nu het initiatief.' Kon me ook wel voor mijn hoofd slaan, dat ik er in was mee gegaan. Sinds ik jou vertelde nogal gek op jou te zijn geweest, begon je mij in eens heel anders te behandelen.


 
Jij zou met haar gaan praten. We namen de volgende dag nog als vrienden afscheid. Daarna liet je me als een baksteen vallen en niets meer van je horen. Wat voor een iemand ben je dan? Was mijn ansichtkaartje die ik een week later naar Sylvia stuurde, zo shockerend? Probeerde daarmee, er een soort uitleg aan te geven. Er een draai aan te geven, waarom het gebeurde. En bood ook mijn excuses aan. Wat heb je haar verteld? Dat ik jou gulp opende en je mij niet meer kon tegenhouden. Dat je in slaap was gevallen en ik ineens met mijn handen in je broek zat. Of dat ik jou aangerand had en je me niet kon tegenhouden. Of je mij verwarde met een andere vrouw. Waarom reageerde jij niet? Helemaal niet meer. In jouw situatie had ik echt anders gehandeld. Ik wilde de eer voor me zelf houden. Dat doe ik nu, na 20 jaar, bij deze. Trek de eer naar me toe. Zie mijn reactie, maar als een soort reflectie, voor jezelf. Denk er eens over na. Realiseer je eens wat voor een eikel je eigenlijk bent. Hoe je met mij en ook met je vrouw bent omgegaan. Je vertelde mij altijd zo gek op vrouwen te zijn. Enorm vaak. Op het belachelijke af. Nu nam je ineens het initiatief om mij, een man, oraal te bevredigen. Omdat je zo geil was. Dan heb je, net als ik, wel een steekje los. Of je bent normaler dan ik dacht. Je hebt me wel verbaasd en ook mijn zelfbeeld, tijdens onze vriendschap totaal veranderd. Voordat ik jou leerde kennen besefte ik niet eens dat ik mannen ook aantrekkelijk kon vinden. Alhoewel. Mijn eerste vriendin met wie ik op dansles zat, was erg gespierd en had kort haar. Mijn klasgenoten maakten daar al homo-grapjes over. Ik fantaseerde ook niet over intieme handelingen met een man. Die fantasie kwam wel nadat ik jou leerde kennen. Misschien ook wel door de vrouwelijke kant in jou. Ben je nu boos? Op dit mailtje. Denk eens na. Daar heb ik meer aanleiding toe. Voel me door jou geestelijk en seksueel misbruikt en daarna respectloos behandeld.

 
Hoe vindt je dat nu zelf, hoe je met mij en je vrouw bent omgegaan?

 
Weet je dat ik van je hield, maar nu een enorme hekel aan je heb. Je nu een eikel vind. Wou dat ik je nooit had leren kennen. Wat heb ik mij in jou vergist. Liefde maakt blind. Dat was op mij wel van toepassing. Heb jou naam ook nog even geGoogled. Jeetje wat een bagger. Je bent er ook niet knapper op geworden. Het verouderingsproces heeft bij jou harder toegeslagen, dan bij mij.

 
Je zult nu wel op wintersport zijn of mijn e-mail adres blokkeren. Maar ik mail je nog wel een keer onder een andere naam. Je kunt alles ook op de volgende site op internet lezen en dat mooie filmpje weer zien. Je hoeft alleen maar op je foto te klikken of rechtsboven op die filmprojector. Heb alweer tientallen hits.

 

 
Veel lees en kijkplezier!

 
Groetjes,
 

 
To be Continued!

 
Arnold S. (Neocortex Terminator)

 

(Artikel 246 sr Wetboek van Strafrecht). Voel me door jou psychisch en lichamelijk misbruikt.

 

 

Q*2 - Zijn jullie een stel ,of zo? | Q*3 - Mijn beste vriend | Q*4 - Mijn vriendin | Q*5 | Q*6 | Filmpje | Q*1

 

 

 

 

  

 

© 2023; iqood.com
Updated: woensdag 28 februari 2024
Vragen of opmerkingen: webmaster@iqood.com

 

 

Link toevoegen <klik hier>

Verplaatsen <klik hier>

Verwijderen <klik hier>